Termovize ATN OTS - HD 640 2,5-25x | FOTOPASTI.cz

Termovize ATN OTS - HD 640 2,5-25x

Kategorie: Termovize
Kód produktu: TIMNOH643A
Je nám to líto, ale prodej skončil.
  • Vysokovýkonné jádro ATN Obsidian T II
  • Lehké a kompaktní tělo
  • Vysoká výdrž baterie
  • Integrovaný dálkoměr
  • Možnost nahrávání videa ve vysoké kvalitě


Na náš trh přichází novinka v oblasti termovizí ATN OTS-HD. Termovize ATN OTS-HD nabízí HD displej a jádro s rozlišením 640x480 pixelů. Krásný čistý, ostrý, kontrastní, a plynulý obraz s novinkou ATN v lehkém a kompaktním těle. Termovize nabízí množství špičkových technologií jako je například: dálkoměr, 3D gyroskop, Bluetooth, Wi-Fi streaming, elektronický kompas nebo GPS.

Termovize ATN OTS-HD

Sedíte na posedu a myslíte si, že kolem vás žádná zvěř není, protože ji pouhým okem nevidíte. Ale jakmile se podíváte kolem sebe přes termovizi ATN, či přes den, nebo v noci, tak zjistíte, že jste se řádně mýlili. Budete se divit, kolik kusů zvěře se kolem vás nachází. Můžete se procházet nerovným terénem mimo ideální trasu za soumraku, před setměním nebo i za úplné tmy a vedle toho můžete objevovat noční zvířata, která si ostatní členové vaší skupiny nevšimli. Nebo můžete snadněji a rychleji objevit místo, kde se nachází postřelené zvíře. Použijte termovizi ATN, se kterou vás nepřekvapí lehká mlha, kouř nebo stopy prachu. Loveckou Termovizní ATN OTS-HD tyto faktory nezastaví. Tato termokamera vám umožní pozorovat volně stojící zvěř ve vysoké trávě nebo částečně ukrytou v keřích i během dne

Nepřekonatelná cena

ATN jako světová jednička na trhu termovizí nechce jen přinést na trh nejvyspělejší termovizi. V zájmu společnosti ATN je přinést možnost využití termovize co největšímu počtu uživatelů, jak jen je to možné. Od teď už si může každý dovolit termo noční vidění. Cena již nebude překážkou. Již více při pozorování nemusíte omezovat a využívat méně efektivní termovizní systémy. Užijte si pozorování na lovu, nebo na procházce se špičkovou termovizí ATN.

Výborná detekční vzdálenost

Termovize ATN OTS-HD se může pyšnit opravdu obdivuhodnou detekční vzdáleností. Při člověku je to 1500 m.

Nepopsatelně ostré záběry a 25x zoom

Termovize ATN je vybavena špičkovým snímačem od samotné společnosti ATN. Teplotní čidlo ATN Obsidian T II vykreslí každou teplotní stopu ve dne i v noci. Termovize disponuje 50 mm objektivem a rozlišením 640x480 pixelů. Uživatel si může vybrat z několika barevných režimů, které vykresulujú okolní teplo.

Odolné tělo, nízká hmotnost a ergonomický design

ATN termovize jsou kompaktní a extrémně odolné termovize. Tyto termokamery jsou ideální pro každého, protože je můžete vzít s sebou kamkoli a použít za všech okolností. Ergonomické a snadno použitelné, takové jsou termovize ze série ATN OTS-HD. Tyto termovizní kamery jsou zcela ovládány pouze 5 tlačítky na horní straně přístrojů. Vhodně umístěné tlačítka jsou přímo pod konečky prstů vždy v dosahu.

Dlouhá životnost baterie

Termovize je napájena pomoc 4 AA baterií 1,5V. Životnost baterií je až 8 hodin nepřetržitého pozorování.

Technická specifikace:

Detektor (jádro): 640x480
Průměr objektivu: 50 mm
Zorné pole: 12,5° x 9,7°
Bluetooth: Ano
GPS: Ano
Digitální zoom: 25x
Startovací čas: pod 3 sekundy
3D akcelometr:
Ano
3D gyroskop:
Ano
USB port: aktualizace softwaru
Zabudovaný hledáček: barevný LCD display HD
Polarita obrazu: teplá bílá / teplá černá / teplá barevna
Obnovovací frekvence videa: < 30Hz
Obnovovací frekvence:
50hz
Hmotnost: 840 g
Rozměry: 224 x 80 x 80 mm
Napájaní: 4x AA batéria
Nabíjení baterie: USB kabel, nabíjení pomocí adaptéru nebo počítače
Výdrž baterie: 8 hodín (běžné pozorováni)

Obsah balení:

  • Poutko na zápěstí
  • Nylonové pouzdro
  • Návod v českém jazyce

Recenze produktu Termovize ATN OTS - HD 640 2,5-25x

Hore