Ultrazvukový repelent proti klíšťatům TICKLESS HUMAN pro lidi | FOTOPASTI.cz

Ultrazvukový repelent proti klíšťatům TICKLESS HUMAN pro lidi

Kód produktu: EH570210
Záruční doba: 2 roky
Dostupnost: Dostupný
879 Kč s DPH
  • Funguje na principu vysílání ultrazvukových impulsů
  • Ekologický repelent bez vedlejších účinků
  • Netoxický, nevylučuje chemické látky ani zápach
  • Snadné použití

Ultrazvukový repelent TICKLESS pro lidi je malé a kompaktní elektronické zařízení. Je to ideální řešení ochrany proti klíšťatům. Ochrání vás při všech aktivitách v přírodě, při procházkách, kempování, piknicích, při sportovních aktivitách a pod. Elektronický repelent TICKLESS ADULT je absolutně ekologické zařízení bez kontraindikací. Je netoxický a nevylučuje žádné chemické látky nebo zápach. Funguje na principu vysílání sérií ultrazvukových impulsů, které jsou neškodné a nepostřehnutelné lidmi a také zvířaty. Naopak však ruší kleště a chrání tak osoby před jejich napadením.

V poslední době se počet klíšťat zvýšil nejen mimo míst, ale i ve městech. Zvyšuje se tak i možné riziko zavlečení, které se přenášejí právě prostřednictvím klíšťat, např. klíšťová encefalitida, lymská borelióza a mnohé další. Nečekejte a ochraňte se před klíšťaty dříve, než bude pozdě. Ultrazvukový repelent TICKLESS HUMAN je třeba připnout na oblečení buď pomocí zabudovaného klipu nebo provlečením šňůrky přes dírky. Dávejte pozor, abyste nezakryli ultrazvukovou mřížku, přes kterou vycházejí ultrazvukové vlny. Zařízení je napájeno baterií Li-Ion, která má životnost až 3 roky, v závislosti na používání repelentu. Zapnout a vypnout jej můžete kdykoliv podle vaší potřeby. Provozní rozsah je cca. 3 metry. Elektronický repelent proti klíšťatům TICKLESS je vyroben v Itálii.

Použití: Odstraňte plastovou kartičku, která blokuje připojení lithiové baterie k zařízení (baterie je vložena v zařízení a připravena k okamžitému použití). Stiskněte šedé tlačítko, které slouží k zapnutí a vypnutí repelentu. Čtyři krátké zelená bliknutí signalizují, že zařízení je zapnuto. Jedno dlouhé červené bliknutí signalizuje, že repelent je vypnutý. Když je TICKLESS ADULT zapnutý, blikne každých 5 minut. Po 8 hodinách se přístroj sám automaticky vypne.

  • Materiál: polykarbonová a syntetická antialergická pryž
  • Rozměry: 6 x 2,7 x 2,1 cm
  • Hmotnost: 20 g

Recenze produktu Ultrazvukový repelent proti klíšťatům TICKLESS HUMAN pro lidi

Erik
Neveril som tomu pokiaľ som nevyskušal a úplna spokojnost
tibor
perfektna vecicka na tie male bestie som prekvapeny kolko vydrzi baterka

Hore